Minkšti ravioliai su varške ir krapais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Minkšti ravioliai su varške ir krapais

Nesunku paruošti raviolius su varške, kad nustebintumėte ir pradžiugintumėte savo šeimą ir draugus. Jums prireiks tik valandos laisvo laiko. Nepaisant to, kad ravioliai labai panašūs į koldūnus ir virtinukus, vis dėlto tešlos paruošimas gerokai skiriasi. Ji ruošiama alyvuogių aliejuje, todėl tampa daug švelnesnė ir minkštesnė.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Minkšti ravioliai su varške ir krapais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite krapus, dubenyje sumaišykite varškę, prieskonius ir tarkuotą sūrį. Įdarą gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Minkšti ravioliai su varške ir krapais Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Į persijotus miltus supilkite alyvuogių aliejų, išmaišykite, įmuškite kiaušinį ir įberkite druskos. Dar kartą išminkykite tešlą, jei reikia, įberkite daugiau miltų. Tada uždenkite ją rankšluosčiu ir palikite kuriam laikui, maždaug 15 minučių, pastovėti.

Žingsnis 3

Minkšti ravioliai su varške ir krapais Žingsnis 3
Padalykite tešlą į kelias dalis, vieną didelį apskritimą iškočiokite kočėlu, tada išpjaukite kelis mažus stačiakampius, patogu tai daryti su specialia forma.

Žingsnis 4

Minkšti ravioliai su varške ir krapais Žingsnis 4
Į kiekvieną stačiakampį įdėkite šiek tiek įdaro, tada uždenkite kitu stačiakampiu ir gerai užspauskite kraštus. Įdėkite raviolius į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite apie 6-8 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos