Publikavimo data: 2024-05-20
Minkšti ravioliai su varške ir krapais
Nesunku paruošti raviolius su varške, kad nustebintumėte ir pradžiugintumėte savo šeimą ir draugus. Jums prireiks tik valandos laisvo laiko. Nepaisant to, kad ravioliai labai panašūs į koldūnus ir virtinukus, vis dėlto tešlos paruošimas gerokai skiriasi. Ji ruošiama alyvuogių aliejuje, todėl tampa daug švelnesnė ir minkštesnė.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite krapus, dubenyje sumaišykite varškę, prieskonius ir tarkuotą sūrį. Įdarą gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Į persijotus miltus supilkite alyvuogių aliejų, išmaišykite, įmuškite kiaušinį ir įberkite druskos. Dar kartą išminkykite tešlą, jei reikia, įberkite daugiau miltų. Tada uždenkite ją rankšluosčiu ir palikite kuriam laikui, maždaug 15 minučių, pastovėti.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į kelias dalis, vieną didelį apskritimą iškočiokite kočėlu, tada išpjaukite kelis mažus stačiakampius, patogu tai daryti su specialia forma.
Žingsnis 4
Į kiekvieną stačiakampį įdėkite šiek tiek įdaro, tada uždenkite kitu stačiakampiu ir gerai užspauskite kraštus. Įdėkite raviolius į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite apie 6-8 minutes.
Kategorijos