Šį patiekalą dažnai gamina mūsų močiutė. Šavarma būna sultinga, skani, su traškia plutele. Receptas labai paprastas, jį įveikti gali net paauglys.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite griežinėliais. Įberkite mėgstamų prieskonių. Sudėkite filė į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite 3-4 minutes iš visų pusių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite majonezą, kečupą ir garstyčių padažą. Ant pitos užtepkite šiek tiek padažo, tada išdėliokite korėjietiškas morkas, vištienos filė, agurką. Vėl užpilkite padažo ir uždėkite raugintų kopūstų.
Žingsnis 3
Atsargiai suvyniokite šavarmą, kaip parodyta paveikslėlyje.
Žingsnis 4
Apkepkite šaurumą iš abiejų pusių, kad apskrustų.