Publikavimo data: 2024-06-22
Miško košė
Šis receptas - tai duoklė mano ilgamečiams bandymams pristatyti grikius šeimos stalui. Anksčiau šeima jų nemėgo. Iš pažiūros paprastas, bet neįtikėtinai skanus patiekalas, visavertė vakarienė per 20 minučių. Pabandykite vieną kartą, ir šis receptas bus perduodamas iš kartos į kartą.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies ir įpilkite lašelį aliejaus.
Žingsnis 2
Kol keptuvė įkaista, supjaustykite svogūną, morką ir pomidorą 0,5 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 3
Pakepinkite svogūną iki auksinės spalvos ir sudėkite morkas bei pomidorus. Kepkite 3 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite troškinį ir sumažinkite kaitrą iki vidutinės. Maišydami troškinkite 3-5 minutes.
Žingsnis 5
Suberkite grikius ir supilkite į keptuvę du puodelius vandens.
Žingsnis 6
Įberkite druskos, pipirų ir lauro lapų. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 7
Išmaišykite paruoštą patiekalą ir suberkite smulkintas žoleles.
Kategorijos