Miško košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Miško košė

Šis receptas - tai duoklė mano ilgamečiams bandymams pristatyti grikius šeimos stalui. Anksčiau šeima jų nemėgo. Iš pažiūros paprastas, bet neįtikėtinai skanus patiekalas, visavertė vakarienė per 20 minučių. Pabandykite vieną kartą, ir šis receptas bus perduodamas iš kartos į kartą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Miško košė Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies ir įpilkite lašelį aliejaus.

Žingsnis 2

Miško košė Žingsnis 2
Kol keptuvė įkaista, supjaustykite svogūną, morką ir pomidorą 0,5 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 3

Miško košė Žingsnis 3
Pakepinkite svogūną iki auksinės spalvos ir sudėkite morkas bei pomidorus. Kepkite 3 minutes, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 4

Miško košė Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite troškinį ir sumažinkite kaitrą iki vidutinės. Maišydami troškinkite 3-5 minutes.

Žingsnis 5

Miško košė Žingsnis 5
Suberkite grikius ir supilkite į keptuvę du puodelius vandens.

Žingsnis 6

Miško košė Žingsnis 6
Įberkite druskos, pipirų ir lauro lapų. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 7

Išmaišykite paruoštą patiekalą ir suberkite smulkintas žoleles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos