Moliūgai, troškinti su vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Moliūgai, troškinti su vištienos filė

Nusprendžiau pasidalyti receptu, kuris patiks net tiems, kurie moliūgus vertina neutraliai. Patiekalo sudėtis gera, nes jis tinka tiems, kurie mėgsta sveikai maitintis ir prižiūrėti savo figūrą. Patiekalas visai nėra blankus, turi sodrų skonį. Paruošimas neužims daug laiko ir džiugins savo paprastumu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgą nulupkite daržovių pjaustykle. Išimkite sėklas ir supjaustykite vidutinio dydžio bet kokios formos gabalėliais. Troškinant moliūgas išvirs.

Žingsnis 2

Morkas nulupkite ir sutarkuokite vidutine tarka arba supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 3

Bulves be odos supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 4

Filė supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 5

Moliūgai, troškinti su vištienos filė Žingsnis 5
Sudėkite visus ingredientus į puodą arba keptuvę. Pagardinkite druska, kmynais, asafetida ir maždaug 200 ml filtruoto vandens. Virkite 30 minučių, kol išvirs.

Žingsnis 6

Jei yra neišgaravusio vandens, jį išpilkite. Tada įpilkite sviesto arba ghi aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos