Publikavimo data: 2025-08-18
Moliūgai, troškinti su vištienos filė
Nusprendžiau pasidalyti receptu, kuris patiks net tiems, kurie moliūgus vertina neutraliai. Patiekalo sudėtis gera, nes jis tinka tiems, kurie mėgsta sveikai maitintis ir prižiūrėti savo figūrą. Patiekalas visai nėra blankus, turi sodrų skonį. Paruošimas neužims daug laiko ir džiugins savo paprastumu.
Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite daržovių pjaustykle. Išimkite sėklas ir supjaustykite vidutinio dydžio bet kokios formos gabalėliais. Troškinant moliūgas išvirs.
Žingsnis 2
Morkas nulupkite ir sutarkuokite vidutine tarka arba supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 3
Bulves be odos supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 4
Filė supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Sudėkite visus ingredientus į puodą arba keptuvę. Pagardinkite druska, kmynais, asafetida ir maždaug 200 ml filtruoto vandens. Virkite 30 minučių, kol išvirs.
Žingsnis 6
Jei yra neišgaravusio vandens, jį išpilkite. Tada įpilkite sviesto arba ghi aliejaus.
Kategorijos