Moliūgas grietinės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Moliūgas grietinės padaže

Moliūgų gaminimo receptas, kuris patiks net vaikams. Tinka ir kaip atskiras patiekalas, ir kaip garnyras.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Susmulkinkite žoleles ir įmaišykite į grietinę. Išspauskite česnaką, įberkite juodųjų pipirų ir paprikos. Viską sumaišykite.

Žingsnis 2

Moliūgas grietinės padaže Žingsnis 2
Moliūgą nulupkite ir išimkite sėklas. Supjaustykite kubeliais. Kepkite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus ant didelės ugnies, kol taps auksinės spalvos (5 min.).

Žingsnis 3

Moliūgas grietinės padaže Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite padažą ir išmaišykite. Troškinkite 2 minutes, įpilkite šiek tiek vandens. Pagardinkite druska. Uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinkite 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos