Publikavimo data: 2024-10-12
Moliūgas, keptas orkaitėje su bryndza
Saldus moliūgas puikiai dera su sūria bryndza. Iškepti orkaitėje jie papildo vienas kitą ir sukuria harmoningą skonį. Tai puikus dietinio patiekalo variantas. Tinka tiems, kurie laikosi sveikos mitybos. Moliūgas su sūriu yra puikus garnyras prie mėsos patiekalų.
Žingsnis 1
Moliūgą ir bryndzą supjaustykite plonais griežinėliais. Į kiaušinius įmaišykite druską, prieskonius ir pieną. Viską gerai suplakite plaktuvu.
Žingsnis 2
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir sluoksniais išdėliokite maisto produktus. Sluoksnį moliūgų, tada sluoksnį bryndzos ir t. t. Viršų užpilkite pienu ir kiaušiniais. Kepkite indą iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių, kol paruduos.
Kategorijos