Moliūgas, keptas orkaitėje su bryndza pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Moliūgas, keptas orkaitėje su bryndza

Saldus moliūgas puikiai dera su sūria bryndza. Iškepti orkaitėje jie papildo vienas kitą ir sukuria harmoningą skonį. Tai puikus dietinio patiekalo variantas. Tinka tiems, kurie laikosi sveikos mitybos. Moliūgas su sūriu yra puikus garnyras prie mėsos patiekalų.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgas, keptas orkaitėje su bryndza Žingsnis 1
Moliūgą ir bryndzą supjaustykite plonais griežinėliais. Į kiaušinius įmaišykite druską, prieskonius ir pieną. Viską gerai suplakite plaktuvu.

Žingsnis 2

Moliūgas, keptas orkaitėje su bryndza Žingsnis 2
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir sluoksniais išdėliokite maisto produktus. Sluoksnį moliūgų, tada sluoksnį bryndzos ir t. t. Viršų užpilkite pienu ir kiaušiniais. Kepkite indą iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos