Moliūgas, keptas su obuoliais ir varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Moliūgas, keptas su obuoliais ir varške

Patiekalas tinka tiek sveikai maitinantis, tiek pasninkaujant. Reikia pasirinkti tik nedidelius, tvarkingus moliūgus.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
52 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgas, keptas su obuoliais ir varške Žingsnis 1
Išvalykite moliūgą nuo sėklų, sumaišykite varškę, obuolį ir cukrų.

Žingsnis 2

Moliūgas, keptas su obuoliais ir varške Žingsnis 2
Įdarykite moliūgą varškės ir obuolių mišiniu.

Žingsnis 3

Moliūgas, keptas su obuoliais ir varške Žingsnis 3
Moliūgą galima suvynioti į foliją, taip pat galima kepti ant popieriaus kepimo skardoje.

Žingsnis 4

Moliūgas, keptas su obuoliais ir varške Žingsnis 4
Aptepkite medumi ir 50 minučių pašaukite į 180˚C temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos