Moliūgas, troškintas su veršiena aluje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Moliūgas, troškintas su veršiena aluje

Originalus patiekalas draugiškai rudens vakarienei. Sultinga veršienos mėsa mirkoma aluje ir moliūgų saldume. Alus tinka ir šviesus, ir tamsus. Geriau naudoti šviežią moliūgą, ne šaldytą. Patiekalą galima patiekti vieną arba su garnyru.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.71/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgas, troškintas su veršiena aluje Žingsnis 1
Keptuvėje ant didelės ugnies porą minučių pakepinkite česnaką, tada sudėkite svogūną. Kepkite, kol svogūnai įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 2

Moliūgas, troškintas su veršiena aluje Žingsnis 2
Keptuvėje kepkite mėsą ant didelės ugnies, kol apskrus. Sudėkite imbierą, supilkite alų ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 40 minučių. Pagal skonį pagardinkite druska ir troškinkite, kol mėsa išvirs.

Žingsnis 3

Moliūgas, troškintas su veršiena aluje Žingsnis 3
Į mėsą sudėkite morkas ir moliūgą, gerai išmaišykite ir troškinkite dar 10-20 minučių, pačioje pabaigoje įberkite petražolių. Troškinkite dar porą minučių ir patiekalas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos