Publikavimo data: 2024-01-05
Moliūgų blyneliai receptas
Mėgstate blynus, bet nenorite valgyti bulvių, nes laikotės dietos? Puiki alternatyva - mažiau kaloringi moliūgų blyneliai. Patiekalas jus nudžiugins ne tik ryškia spalva ir skoniu, bet ir nauda. Moliūgas stiprina imunitetą, gerina virškinimą ir net stiprina širdies raumenį.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Nulupkite svogūną ir moliūgą. Iš moliūgo išimkite sėklas.
Žingsnis 2
Paruoškite blynų pagrindą. Nuluptą moliūgą sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į dubenį.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną. Tada jį kartu su kiaušiniu, miltais, druska ir pipirais įmaišykite į moliūgą. Maišykite, kol masė taps vientisa.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją augalinį aliejų ir šaukštu dėkite blynus. Kepkite, kol taps auksinės spalvos, maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 5
Paruoštus blynus dėkite į lėkštę ir patiekite su grietine. Gero apetito!
Žingsnis 6
Kad patiekalas būtų dar ryškesnis ir patrauklesnis, papuoškite moliūgų draini žolelėmis.
Kategorijos