Publikavimo data: 2024-06-22
Moliūgų ir bulvių tyrė
Moliūgų ir bulvių tyrė yra nepaprastai skani ir aromatinga tyrė, nuo kurios neįmanoma atsiplėšti. Norėdami pasigaminti moliūgų ir bulvių tyrę, rinkitės traškias bulves ir nelabai saldų moliūgą, kad jo saldumas netrukdytų visų kitų produktų skoniui. Į bulvių ir moliūgų tyrę galite įdėti kepto česnako. Su juo bus dar skaniau. Bulvių košė su moliūgu - tai apetitiška, sotu ir labai naudinga! Bulvių košė yra švelnaus, malonaus skonio ir minkšto, aksominio skonio.
Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite kubeliais. Į tinkamo dydžio puodą sudėkite moliūgą ir bulves. Užpilkite nedideliu kiekiu vandens. Virkite 15-20 minučių.
Žingsnis 3
Nusausinkite ir supilkite grietinėlę, sviestą ir česnaką.
Žingsnis 4
Moliūgą ir bulves sutrinkite trintuvu. Šaukštu sudėkite kvapnią bulvių košę į lėkštę. Papuoškite moliūgų sėklomis pagal skonį. Mėgaukitės.
Kategorijos