Moliūgų ir bulvių tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Moliūgų ir bulvių tyrė

Moliūgų ir bulvių tyrė yra nepaprastai skani ir aromatinga tyrė, nuo kurios neįmanoma atsiplėšti. Norėdami pasigaminti moliūgų ir bulvių tyrę, rinkitės traškias bulves ir nelabai saldų moliūgą, kad jo saldumas netrukdytų visų kitų produktų skoniui. Į bulvių ir moliūgų tyrę galite įdėti kepto česnako. Su juo bus dar skaniau. Bulvių košė su moliūgu - tai apetitiška, sotu ir labai naudinga! Bulvių košė yra švelnaus, malonaus skonio ir minkšto, aksominio skonio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgų ir bulvių tyrė Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Moliūgų ir bulvių tyrė Žingsnis 2
Bulves supjaustykite kubeliais. Į tinkamo dydžio puodą sudėkite moliūgą ir bulves. Užpilkite nedideliu kiekiu vandens. Virkite 15-20 minučių.

Žingsnis 3

Moliūgų ir bulvių tyrė Žingsnis 3
Nusausinkite ir supilkite grietinėlę, sviestą ir česnaką.

Žingsnis 4

Moliūgų ir bulvių tyrė Žingsnis 4
Moliūgą ir bulves sutrinkite trintuvu. Šaukštu sudėkite kvapnią bulvių košę į lėkštę. Papuoškite moliūgų sėklomis pagal skonį. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos