Publikavimo data: 2024-09-22
Moliūgų ir kalakutienos maltinių paplotėliai
Originalius ir skanius kotletus galima paruošti iš moliūgo ir kalakutienos. Šie du pagrindiniai ingredientai groja pirmuoju smuiku, pripildydami patiekalą mikroelementų, baltymų ir kitų mums svarbių medžiagų. Be kita ko, jis skanus ir neįprastas, todėl jei norite nustebinti savo svečius ar šeimą, paruoškite tokį patiekalą. Beje, jis pravers ne tik pagrindiniam valgiui, bet ir kaip užkandis dienos metu.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir sutarkuokite moliūgą, kad pagamintumėte maltinukus. Smulkiai supjaustykite žoleles.
Žingsnis 2
Paruoškite maltą mėsą. Į susmulkintą mėsą sudėkite kiaušinių trynius, druską, prieskonius, susmulkintas žoleles, svogūną ir moliūgą. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Ant kotletų porcijų dėkite po šaukštelį sviesto ir tarkuoto sūrio ir apvoliokite miltuose. Apkepkite kotletus ir 20 minučių troškinkite puode ant silpnos ugnies.
Kategorijos