Moliūgų ir obuolių tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Moliūgų ir obuolių tyrė

Moliūgų ir obuolių tyrė - paprastas ir skanus patiekalas. Švelni ir aromatinga tyrė bus puikus desertas vaikams ir suaugusiesiems. Priklausomai nuo obuolių ir moliūgų veislės, keičiasi pagaminto deserto spalva ir saldumas. Pavyzdžiui, iš ryškiai oranžinio moliūgo pagaminama sodrios spalvos tyrė. Blyškus minkštimas kartais būna dar skanesnis ir saldesnis. Rinkitės saldžiarūgščių ir rūgščių veislių obuolius. Šią tyrę galite gaminti net be cukraus - ji vis tiek bus skani ir sveika!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
38 kcal.
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų ir obuolių tyrė Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Moliūgų ir obuolių tyrė Žingsnis 2
Supjaustykite obuolį kubeliais. Moliūgą ir obuolį sudėkite į tinkamo dydžio puodą. Užpilkite nedideliu kiekiu vandens (kad tik apsemtų ingredientus). Virkite 15-20 minučių.

Žingsnis 3

Moliūgų ir obuolių tyrė Žingsnis 3
Nusausinkite ir įberkite cukraus (pagal skonį).

Žingsnis 4

Moliūgų ir obuolių tyrė Žingsnis 4
Moliūgą, obuolį ir cukrų sutrinkite trintuvu. Šaukštu išpilstykite pagardintą tyrę į lėkštę. Pagal skonį papuoškite šviežiais obuoliais ir moliūgų sėklomis. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos