Moliūgų ir rukolos salotos su avokadų aliejumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Moliūgų ir rukolos salotos su avokadų aliejumi

Šiose salotose yra visų naudingų ingredientų, kurie palankiai veikia žmogaus organizmą. Pavyzdžiui, rukola yra mažai kaloringa, bet labai turtinga įvairių naudingų elementų, vitaminų ir mineralų. Ji padeda atjauninti odą ir išlyginti smulkias veido raukšleles, taip pat stiprina imuninę sistemą. Apskritai kiekvienos sudedamosios dalies skonis yra unikalus, todėl jų sąveika sukuria puikias salotas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų ir rukolos salotos su avokadų aliejumi Žingsnis 1
Kepimo skardą išklokite folija ir išdėliokite moliūgo griežinėlius. Pagardinkite pipirais ir apšlakstykite avokadų aliejumi. Dėkite moliūgą į iki 200 ℃ įkaitintą orkaitę 20 minučių. Tada išimkite moliūgą, pasūdykite ir siųskite į orkaitę dar 10-15 minučių, kad moliūgo gabaliukai paruduotų.

Žingsnis 2

Moliūgų ir rukolos salotos su avokadų aliejumi Žingsnis 2
Salotų padažui išspauskite apelsinų ir citrinos sultis. Įpilkite augalinio aliejaus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Giliame dubenyje sumaišykite rukolą, aitriąsias paprikas, vyšninius pomidorus, makadamijų branduolius ir granatų sėklas. Gerai išmaišykite ir užpilkite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos