Publikavimo data: 2024-06-22
Moliūgų keksas su švelniu kremu
Vienas geriausių rudeninių moliūgų receptų: lengvai paruošiamas, švelnus ir neįtikėtinai skanus keksas visai šeimai. Jis tikrai taps vienu mėgstamiausių jūsų receptų.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite miltus, druską, tešlos raugą ir cinamoną.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius, dviejų rūšių cukrų. Į mišinį supilkite augalinį aliejų, moliūgų tyrę, gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Supilkite sausą mišinį į sausą mišinį ir gerai išplakite iki vientisos masės. Tešlos konsistencija turi būti kaip tirštos grietinės.
Žingsnis 4
Kepimo indą patepkite aliejumi. Supilkite mišinį į formą. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 35-40 min. Leiskite atvėsti.
Žingsnis 5
Sviestą išsukite su cukraus pudra, sudėkite šaltą varškę ir toliau plakite, kol kremas taps vientisas.
Žingsnis 6
Keksą aptepkite kremu.
Kategorijos