Moliūgų keksas su švelniu kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Moliūgų keksas su švelniu kremu

Vienas geriausių rudeninių moliūgų receptų: lengvai paruošiamas, švelnus ir neįtikėtinai skanus keksas visai šeimai. Jis tikrai taps vienu mėgstamiausių jūsų receptų.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
335 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų keksas su švelniu kremu Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite miltus, druską, tešlos raugą ir cinamoną.

Žingsnis 2

Moliūgų keksas su švelniu kremu Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius, dviejų rūšių cukrų. Į mišinį supilkite augalinį aliejų, moliūgų tyrę, gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Moliūgų keksas su švelniu kremu Žingsnis 3
Supilkite sausą mišinį į sausą mišinį ir gerai išplakite iki vientisos masės. Tešlos konsistencija turi būti kaip tirštos grietinės.

Žingsnis 4

Moliūgų keksas su švelniu kremu Žingsnis 4
Kepimo indą patepkite aliejumi. Supilkite mišinį į formą. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 35-40 min. Leiskite atvėsti.

Žingsnis 5

Moliūgų keksas su švelniu kremu Žingsnis 5
Sviestą išsukite su cukraus pudra, sudėkite šaltą varškę ir toliau plakite, kol kremas taps vientisas.

Žingsnis 6

Moliūgų keksas su švelniu kremu Žingsnis 6
Keksą aptepkite kremu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos