Publikavimo data: 2024-09-17
Moliūgų koldūnai
Koldūnai su neįprastu moliūgų įdaru - skanus ir sultingas patiekalas, interpretuojamas naujai ir pasižymintis įdomiu skoniu.
Žingsnis 1
Į miltus įpilkite vandens ir druskos ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Leiskite jam pailsėti 20 minučių.
Žingsnis 3
Nulupkite moliūgo minkštimą ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 4
Susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 5
Kepkite svogūną ir moliūgą augaliniame aliejuje 6 minutes maišydami.
Žingsnis 6
Tešlą iškočiokite, sudėkite į koldūnų keptuvę.
Žingsnis 7
Sudėkite įdarą ir uždenkite kitu tešlos sluoksniu.
Žingsnis 8
Iškočiokite kočėlu ir formuokite koldūnus.
Žingsnis 9
Prieš patiekdami 10 minučių pavirkite verdančiame vandenyje, paskaninkite pipirais.
Kategorijos