Moliūgų koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Moliūgų koldūnai

Koldūnai su neįprastu moliūgų įdaru - skanus ir sultingas patiekalas, interpretuojamas naujai ir pasižymintis įdomiu skoniu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų koldūnai Žingsnis 1
Į miltus įpilkite vandens ir druskos ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Moliūgų koldūnai Žingsnis 2
Leiskite jam pailsėti 20 minučių.

Žingsnis 3

Nulupkite moliūgo minkštimą ir supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 4

Susmulkinkite svogūnus.

Žingsnis 5

Moliūgų koldūnai Žingsnis 5
Kepkite svogūną ir moliūgą augaliniame aliejuje 6 minutes maišydami.

Žingsnis 6

Moliūgų koldūnai Žingsnis 6
Tešlą iškočiokite, sudėkite į koldūnų keptuvę.

Žingsnis 7

Moliūgų koldūnai Žingsnis 7
Sudėkite įdarą ir uždenkite kitu tešlos sluoksniu.

Žingsnis 8

Moliūgų koldūnai Žingsnis 8
Iškočiokite kočėlu ir formuokite koldūnus.

Žingsnis 9

Prieš patiekdami 10 minučių pavirkite verdančiame vandenyje, paskaninkite pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos