Publikavimo data: 2024-06-15
Moliūgų pyragas daugiafunkciniame keptuve
Lengviausias moliūgų pyragas daugiafunkcinėje keptuvėje. Šis receptas puikiai tinka tiems, kurių santykiai su orkaite sudėtingi.
Žingsnis 1
Moliūgą nuplaukite, nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite minkštimą mažais kubeliais. Virkite juos 20 minučių ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Išimkite virtą moliūgą iš moliūgo ir nusausinkite jį sietelyje. Sutrinkite šakute, trintuvu arba smulkintuvu į tyrę.
Žingsnis 3
Kiaušinius su cukrumi plakite 7-10 min. iki vientisos purios masės. Tada įmaišykite kefyrą ir moliūgų tyrę. Supilkite persijotus miltus, kepimo miltelius, cinamoną, sultenes ir riešutus. Tešlos konsistencija turi būti kaip tirštos grietinės.
Žingsnis 4
Ištepkite "Multicooker" indą aliejumi, sudėkite tešlą ir kepkite įjungę "Kepti" režimą 60 minučių. Tada prieš išimdami pyragą iš dubens, palikite jį dar 15 minučių kaitinti.
Kategorijos