Moliūgų tyrė su grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Moliūgų tyrė su grietinėle

Moliūgų tyrė su grietinėle taps ryškiu ir pikantišku patiekalu jūsų virtuvėje. Švelni ir aromatinga tyrė kaip desertas patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Priklausomai nuo moliūgų veislės, keičiasi pagaminto deserto spalva ir jo saldumas. Ryškiai oranžinis moliūgas suteiks tyrei labai sodrų atspalvį, o blyškus moliūgas kai kuriais atvejais būna aromatingesnis ir saldesnis. Tokią tyrę galite gaminti su pienu. Ji bus šiek tiek sveikesnė, bet ne mažiau skani.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų tyrė su grietinėle Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Moliūgų tyrė su grietinėle Žingsnis 2
Į tinkamo dydžio puodą sudėkite moliūgą. Užpilkite nedideliu kiekiu vandens. Virkite 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Moliūgų tyrė su grietinėle Žingsnis 3
Nusunkite vandenį, supilkite grietinėlę ir sviestą.

Žingsnis 4

Moliūgų tyrė su grietinėle Žingsnis 4
Moliūgą su grietinėle ir sviestu sutrinkite trintuvu. Paruoštą kvapnią tyrę sudėkite į lėkštę. Pagal skonį papuoškite vyšniniais pomidorais ir moliūgų sėklomis. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos