Publikavimo data: 2024-06-22
Moliūgų tyrė su grietinėle
Moliūgų tyrė su grietinėle taps ryškiu ir pikantišku patiekalu jūsų virtuvėje. Švelni ir aromatinga tyrė kaip desertas patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Priklausomai nuo moliūgų veislės, keičiasi pagaminto deserto spalva ir jo saldumas. Ryškiai oranžinis moliūgas suteiks tyrei labai sodrų atspalvį, o blyškus moliūgas kai kuriais atvejais būna aromatingesnis ir saldesnis. Tokią tyrę galite gaminti su pienu. Ji bus šiek tiek sveikesnė, bet ne mažiau skani.
Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Į tinkamo dydžio puodą sudėkite moliūgą. Užpilkite nedideliu kiekiu vandens. Virkite 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Nusunkite vandenį, supilkite grietinėlę ir sviestą.
Žingsnis 4
Moliūgą su grietinėle ir sviestu sutrinkite trintuvu. Paruoštą kvapnią tyrę sudėkite į lėkštę. Pagal skonį papuoškite vyšniniais pomidorais ir moliūgų sėklomis. Mėgaukitės.
Kategorijos