Morkos, įvyniotos į šoninę pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Morkos, įvyniotos į šoninę

Naudingiausia šakninė daržovė - tai jaunos morkos, kuriose yra daug maistingųjų medžiagų, vitaminų ir mineralų. Tačiau vaikus priversti valgyti žalias morkas labai sunku, o suaugusieji jas retai mėgsta. Be to, be gyvulinių ir augalinių riebalų morkose esančios vertingosios medžiagos praktiškai neįsisavinamos. Gera išeitis - aerogrilis, kuriame galima iškepti morkas, įvyniotas į šoninę, ir paversti jas sveiku ir labai apetitišku skanėstu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Morkos, įvyniotos į šoninę Žingsnis 1
Paruoškite morkas kepimui. Kiekvieną morką apvyniokite šoninės juostelėmis ir patepkite trupučiu sviesto bei medaus.

Žingsnis 2

Morkos, įvyniotos į šoninę Žingsnis 2
Morkas kepkite su šonine. Dėkite morkas į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių, kol morkos taps minkštos ir auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos