Publikavimo data: 2024-06-22
Morkos, įvyniotos į šoninę
Naudingiausia šakninė daržovė - tai jaunos morkos, kuriose yra daug maistingųjų medžiagų, vitaminų ir mineralų. Tačiau vaikus priversti valgyti žalias morkas labai sunku, o suaugusieji jas retai mėgsta. Be to, be gyvulinių ir augalinių riebalų morkose esančios vertingosios medžiagos praktiškai neįsisavinamos. Gera išeitis - aerogrilis, kuriame galima iškepti morkas, įvyniotas į šoninę, ir paversti jas sveiku ir labai apetitišku skanėstu.
Žingsnis 1
Paruoškite morkas kepimui. Kiekvieną morką apvyniokite šoninės juostelėmis ir patepkite trupučiu sviesto bei medaus.
Žingsnis 2
Morkas kepkite su šonine. Dėkite morkas į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių, kol morkos taps minkštos ir auksinės spalvos.
Kategorijos