Morkos, įvyniotos į šoninę pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Morkos, įvyniotos į šoninę

Naudingiausia šakninė daržovė - tai jaunos morkos, kuriose yra daug maistingųjų medžiagų, vitaminų ir mineralų. Tačiau vaikus priversti valgyti žalias morkas labai sunku, o suaugusieji jas retai mėgsta. Be to, be gyvulinių ir augalinių riebalų morkose esančios vertingosios medžiagos praktiškai neįsisavinamos. Gera išeitis - aerogrilis, kuriame galima iškepti morkas, įvyniotas į šoninę, ir paversti jas sveiku ir labai apetitišku skanėstu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Morkos, įvyniotos į šoninę Žingsnis 1
Paruoškite morkas kepimui. Kiekvieną morką apvyniokite šoninės juostelėmis ir patepkite trupučiu sviesto bei medaus.

Žingsnis 2

Morkos, įvyniotos į šoninę Žingsnis 2
Morkas kepkite su šonine. Dėkite morkas į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių, kol morkos taps minkštos ir auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos