Morkų apkepai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Morkų apkepai

Morkų paplotėliai atrodo labai drąsūs ir neįprasti. Dėl morkų pigmento jos įgauna ryškiai oranžinę spalvą. Tokias linksmas bulvytes labai mėgsta vaikai. Dabar rinkoje yra daug įvairių formų blynams ir bulvytėms kepti. Jei tokie blyneliai bus iškepti šypsenėlės ar širdelės formos, vaikai tikrai bus sužavėti. Tačiau taip pat galite likti prie tradicinės kepimo formos, kuriai nereikia jokių papildomų prietaisų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
40 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Morkų apkepai Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite tarkuotas morkas, kiaušinį ir miltus. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Morkų apkepai Žingsnis 2
Į gautą mišinį suberkite druską ir cukrų, vėl viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Morkų apkepai Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, patepkite ją plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Į keptuvę atsargiai pilkite bet kokios formos paplotėlius. Kepkite po minutę iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos