Publikavimo data: 2024-04-02
Morkų biskvitas
Sausainių tešla yra minkšta ir sultinga. Naudodami paprastus būdus galite net pakeisti paruoštos plutos spalvą. Pavyzdžiui, kakava ją padarys rudą, o morkos - ryškiai oranžinės spalvos desertą. Morkų biskvito pyragui paruošti reikės tik 1 puodelio nuluptų ir sutarkuotų morkų. Receptas toks paprastas, kad su deserto paruošimu gali susidoroti net pradedantysis.
Žingsnis 1
Kiaušinius tinkamai suplakite. Tam juos suplakite švariame, sausame dubenyje ir suberkite cukrų. Plakite mikseriu arba plaktuvu 7 minutes.
Žingsnis 2
Į gautą mišinį įpilkite acte pamirkytos sodos.
Žingsnis 3
Į mišinį sudėkite likusius ingredientus ir sumaišykite maišytuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Tęskite kepimą. Supilkite tešlą į paruoštą formą ir dėkite ją į įkaitintą orkaitę. Po 25 minučių ištraukite ir palaukite, kol sausainiai atvės. Kaip matote, receptas labai paprastas.
Kategorijos