Morkų biskvitas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Morkų biskvitas

Sausainių tešla yra minkšta ir sultinga. Naudodami paprastus būdus galite net pakeisti paruoštos plutos spalvą. Pavyzdžiui, kakava ją padarys rudą, o morkos - ryškiai oranžinės spalvos desertą. Morkų biskvito pyragui paruošti reikės tik 1 puodelio nuluptų ir sutarkuotų morkų. Receptas toks paprastas, kad su deserto paruošimu gali susidoroti net pradedantysis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
255 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
45 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Morkų biskvitas Žingsnis 1
Kiaušinius tinkamai suplakite. Tam juos suplakite švariame, sausame dubenyje ir suberkite cukrų. Plakite mikseriu arba plaktuvu 7 minutes.

Žingsnis 2

Morkų biskvitas Žingsnis 2
Į gautą mišinį įpilkite acte pamirkytos sodos.

Žingsnis 3

Morkų biskvitas Žingsnis 3
Į mišinį sudėkite likusius ingredientus ir sumaišykite maišytuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Morkų biskvitas Žingsnis 4
Tęskite kepimą. Supilkite tešlą į paruoštą formą ir dėkite ją į įkaitintą orkaitę. Po 25 minučių ištraukite ir palaukite, kol sausainiai atvės. Kaip matote, receptas labai paprastas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos