Morkų, bulvių ir konservuotos žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Morkų, bulvių ir konservuotos žuvies salotos

Morkų, bulvių ir žuvies konservų salotos ruošiamos sluoksniais. Užkandis gaunamas su maloniu sūrio poskoniu. Į patiekalo sudėtį įeina daug vertingų vitaminų ir mikroelementų, kurie turi įtakos efektyviam smegenų darbui. Jei norite, kad patiekalas būtų naudingesnis, o kalorijų sumažėtų, majonezą pakeiskite neriebia grietine. Salotos taps dar maistingesnės ir skanesnės.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Morkų, bulvių ir konservuotos žuvies salotos Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Perkelkite sardines į atskirą dubenį, gerai išminkykite, jei reikia, išimkite kaulus ir nusausinkite skystį. Daržoves sutarkuokite stambia tarka. Vištienos kiaušinius perpjaukite per pusę, atskirkite baltymą nuo trynio, sutarkuokite juos ant smulkios tarkos atskirai vieną nuo kito.

Žingsnis 2

Morkų, bulvių ir konservuotos žuvies salotos Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Ant dubens dugno sudėkite bulves, jas ištepkite nedideliu kiekiu majonezo. Tada sudėkite žuvies konservus ir tarkuotą kiaušinio baltymą, vėl ištepkite majonezu. Tada išdėliokite lydyto sūrio ir morkų sluoksnį, vėl patepkite majonezu. Galiausiai salotas apibarstykite kiaušinių tryniais, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 20-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos