Publikavimo data: 2024-09-16
Morkų, bulvių ir konservuotos žuvies salotos
Morkų, bulvių ir žuvies konservų salotos ruošiamos sluoksniais. Užkandis gaunamas su maloniu sūrio poskoniu. Į patiekalo sudėtį įeina daug vertingų vitaminų ir mikroelementų, kurie turi įtakos efektyviam smegenų darbui. Jei norite, kad patiekalas būtų naudingesnis, o kalorijų sumažėtų, majonezą pakeiskite neriebia grietine. Salotos taps dar maistingesnės ir skanesnės.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Perkelkite sardines į atskirą dubenį, gerai išminkykite, jei reikia, išimkite kaulus ir nusausinkite skystį. Daržoves sutarkuokite stambia tarka. Vištienos kiaušinius perpjaukite per pusę, atskirkite baltymą nuo trynio, sutarkuokite juos ant smulkios tarkos atskirai vieną nuo kito.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Ant dubens dugno sudėkite bulves, jas ištepkite nedideliu kiekiu majonezo. Tada sudėkite žuvies konservus ir tarkuotą kiaušinio baltymą, vėl ištepkite majonezu. Tada išdėliokite lydyto sūrio ir morkų sluoksnį, vėl patepkite majonezu. Galiausiai salotas apibarstykite kiaušinių tryniais, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 20-30 minučių.
Kategorijos