Morkų ir konservuoto tuno salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Morkų ir konservuoto tuno salotos

Morkų ir žuvies konservų salotos - skanus, sotus ir kartu maistingas užkandis, kurį paruošti užtrunka ne ilgiau kaip 20 minučių. Be pagrindinių ingredientų, į sudėtį įeina avokadas, dėl kurio patiekalo skonis tampa sodresnis, su maloniomis riešutų natomis. Beje, pirmosios salotos atsirado senovės Romoje, o jų pavadinimas kilo nuo lotyniško žodžio "salata", t. y. "sūrus".
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Morkų ir konservuoto tuno salotos Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Nuluptas morkas supjaustykite mažais kubeliais arba sutarkuokite stambia tarka. Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką ir supjaustykite vaisių mažais gabalėliais. Perkelkite žuvies konservus į dubenį, sutrinkite juos šakute ir nuspauskite skysčio perteklių. Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Žingsnis 2

Morkų ir konservuoto tuno salotos Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Supjaustytą žuvį sudėkite į salotinę. Sudėkite morkas, avokadą ir petražoles. Ingredientus gerai išmaišykite. Salotas pagardinkite citrinos sultimis, druska ir pipirais pagal skonį ir dar kartą gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos