Morkų ir konservuotos žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Morkų ir konservuotos žuvies salotos

Morkų salotos su tunu ir avokadu - tai patiekalas, skirtas geros mitybos šalininkams. Morkose gausu beta karotino, vitaminų ir askorbo rūgšties. Tunas - stiprina imunitetą, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, didina smegenų aktyvumą. Avokadų minkštimas naudingas sergant širdies ir kraujagyslių sistemos, virškinamojo trakto ligomis, taip pat bendrai gerinant organizmo būklę. Salotas galima drąsiai valgyti antroje dienos pusėje, nes jas reikėtų gardinti ne įprastu majonezu, o citrinos sultimis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Morkų ir konservuotos žuvies salotos Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Tuną lengvai susmulkinkite, avokado minkštimą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Morkas susmulkinkite vidutinio dydžio tarka. Smulkiai susmulkinkite kalendrą, nedidelį kiekį pasilikite patiekimui.

Žingsnis 2

Morkų ir konservuotos žuvies salotos Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į salotinę sudėkite tarkuotas morkas, sudėkite konservuotą tuną, kalendras ir griežinėliais pjaustytą avokadą. Supilkite citrinos sultis, pagal skonį pagardinkite druska. Išmaišykite, kad susimaišytų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos