Morkų keksas rudens vakarams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Morkų keksas rudens vakarams

Pikantiškas morkų keksas jaukiems rudens vakarams.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Morkų keksas rudens vakarams Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite morkas ir sudėkite jas į maišytuvo dubenį. Sudėkite kefyrą, kiaušinius, aliejų ir cukrų į maišytuvą ir sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Morkų keksas rudens vakarams Žingsnis 2
Dubenyje sausu plakikliu sumaišykite miltus, prieskonius ir sodą.

Žingsnis 3

Morkų keksas rudens vakarams Žingsnis 3
Skystus ingredientus supilkite į sausų ingredientų mišinį ir išmaišykite iki vientisos masės, taip pat galite įmaišyti riešutų ar džiovintų vaisių.

Žingsnis 4

Morkų keksas rudens vakarams Žingsnis 4
Kepkite 40-60 min., o kai iškeps, patikrinkite dantų krapštuku. Pyragas bus drėgnas, o morkos nebus aitrios.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos