Morkų lazdelės su Cezario padažu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Morkų lazdelės su Cezario padažu.

Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
40 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Morkų lazdelės su Cezario padažu. Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves. Papriką, agurką ir salierą supjaustykite griežinėliais. Kiekvienas griežinėlis turėtų būti maždaug 5-7 cm ilgio ir 1,5 cm storio. Išimkite morkų lazdeles iš stiklainio. Išdėliokite daržoves apskritimo formos lėkštėje ant plokščio indo, viduryje palikdami vietos padažui.

Žingsnis 2

Morkų lazdelės su Cezario padažu. Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite grietinę su 3 valgomaisiais šaukštais karšto vandens, druska, išmaišykite, palikite 5 minutes pastovėti. Padažą supilkite į puodą ir sudėkite į lėkštės su daržovėmis vidurį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos