Morkų pappardelės su špinatais ir mocarela pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Morkų pappardelės su špinatais ir mocarela

Morkų pappardelės būna saldžios ir aromatingos. Tai neįprastas patiekalas, kuris patiks ne tik vegetarams. Jis labai gražiai atrodo ant pietų stalo. Skanu ir sveika. Įdėkite mėgstamų riešutų, būtinai sutarkuokite sūrio. Paruošimas greitas ir nesudėtingas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Morkų pappardelės su špinatais ir mocarela Žingsnis 1
Nulupkite morkas nuo odelės. Ilgu peiliu supjaustykite jas taip, kad gautumėte ilgą 1 cm storio juostą. Daržovių skustuku supjaustykite bloką ilgais plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Morkų pappardelės su špinatais ir mocarela Žingsnis 2
Kepkite graikinius riešutus sausoje keptuvėje, kol suminkštės ir taps kvapnūs. Tada plačiąja peilio puse atsitiktinai sulaužykite graikinius riešutus.

Žingsnis 3

Morkų pappardelės su špinatais ir mocarela Žingsnis 3
Susmulkinkite morkų atraižas ir lengvai apkepkite alyvuogių aliejuje, kol taps auksinės spalvos, tada supilkite apelsinų sultis, sudėkite citrinžolę ir virkite ant vidutinės ugnies, kol išgaruos 75 % skysčio. Išimkite citrinžolę, kai tik morkos suminkštės.

Žingsnis 4

Morkų pappardelės su špinatais ir mocarela Žingsnis 4
Mišinį sumaišykite blenderiu, kol jis taps kreminės konsistencijos. Tai morkų padažas.

Žingsnis 5

Morkų pappardelės su špinatais ir mocarela Žingsnis 5
Iš sietelio ir puodo padarykite garintuvą (arba paruoškite bambukinį garintuvą). Virkite morkų makaronus garuose 2-4 minutes, kol suminkštės. Išimkite pappardelle ant lentelės. Tada taip pat garuose virkite špinatų žiedynus, po 30-50 sekundžių nuimkite juos nuo ugnies. Sumaišykite pappardeles su špinatais, apšlakstykite česnakų aliejumi arba bet kokiu kitu aromatizuotu aliejumi.

Žingsnis 6

Morkų pappardelės su špinatais ir mocarela Žingsnis 6
Lėkštę patepkite morkų padažu, išdėliokite morkas ir špinatus, papuoškite rukola, mėtų lapeliais, mocarelos griežinėliais ir smulkintais graikiniais riešutais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos