Morkų tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Morkų tyrė

Labai neįprastas garnyras - morkų tyrė. Šis variantas patiks tiems, kuriems jau atsibodo įprasti garnyrai. Kvapnia morkų tyrele paįvairinkite savo valgiaraštį. Morkos pasižymi antiseptinėmis savybėmis, o tai padeda gerinti organizmo imuninę sistemą. Morkose yra vitamino C, kuris yra vienas svarbiausių imunitetą palaikančių elementų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Morkų tyrė Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite keptuvėje kartu su česnaku ir augaliniu aliejumi.

Žingsnis 2

Morkų tyrė Žingsnis 2
Morkas supjaustykite griežinėliais ir išvirkite pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 3

Morkų tyrė Žingsnis 3
Morkas, svogūną ir karį sudėkite į panardinamojo trintuvo dubenį ir viską gerai susmulkinkite.

Žingsnis 4

Morkų tyrė Žingsnis 4
Paruoštą garnyrą patiekite su gabalėliu sviesto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos