Morkų tyrė su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Morkų tyrė su sūriu

Morkų tyrė su sūriu - tai sotaus garnyro receptas, kuris tiks prie daugelio mėsos patiekalų. Kadangi šiame recepte yra bulvių, šis garnyras yra gana sotus, todėl jį galima gaminti kaip atskirą patiekalą. Šis receptas taip pat neužima daug laiko.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Morkų tyrė su sūriu Žingsnis 1
Bulves ir morkas nulupkite ir supjaustykite vidutinio storio žiedais. Sudėkite daržoves į puodą ir užpilkite vandeniu. Į puodą įmeskite česnako skilteles, lauro lapą ir druską. Daržoves virkite 15 minučių.

Žingsnis 2

Morkų tyrė su sūriu Žingsnis 2
Nusunkite vandenį nuo virtų morkų ir bulvių ir išimkite lauro lapą. Perkelkite likusius ingredientus iš puodo į gilų dubenį. Supilkite sviestą ir grietinėlę ir pagardinkite pipirais. Sutrinkite dubens turinį į vientisą tyrę.

Žingsnis 3

Morkų tyrė su sūriu Žingsnis 3
Į kepimo skardą sudėkite daržovių tyrę. Sutarkuokite sūrį ir apibarstykite tyrę. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, daržovių tyrė, receptų knyga

Kategorijos