Publikavimo data: 2024-06-15
Mousse pyragaičiai
Esu maisto technologė ir studijuodama gaminau tokius pyragus su šokoladu, riešutais ir avietėmis. Jie būna labai skanūs ir gražūs. Juos reikėtų valgyti atšaldytus, nes putėsiai greitai ištirpsta. Laikykite šaldytuve 72 valandas.
Žingsnis 1
Paruoškite brownie sausainius. Išplakite kiaušinius su cukrumi. Ištirpinkite šokoladą ir sviestą ir supilkite į kiaušinius. Suberkite miltus, riešutus. Kruopščiai išmaišykite. Iškočiokite į 3 mm storio sluoksnį. Kepkite 175 °C temperatūroje 20 minučių. Atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite putėsius. Išmirkykite želatiną šaltame vandenyje, užvirinkite aviečių tyrę puode. Į karštą tyrę suberkite želatiną. Supilkite mišinį ant baltojo šokolado. Atvėsinkite. Suplakite grietinėlę. Supilkite grietinėlę į grietinėlę ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Surinkite pyragėlius. Į silikoninę formą iki pusės supilkite putėsius. Įdėkite biskvitą ir jį paskandinkite. Įdėkite į sprogimo šaldytuvą 30 minučių. Išimkite tortą iš formos.
Kategorijos