Mousse pyragaičiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Mousse pyragaičiai

Esu maisto technologė ir studijuodama gaminau tokius pyragus su šokoladu, riešutais ir avietėmis. Jie būna labai skanūs ir gražūs. Juos reikėtų valgyti atšaldytus, nes putėsiai greitai ištirpsta. Laikykite šaldytuve 72 valandas.
Gaminimo laikas
121 min.
Laikas virtuvėje
61 min.
Kalorijos
425 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mousse pyragaičiai Žingsnis 1
Paruoškite brownie sausainius. Išplakite kiaušinius su cukrumi. Ištirpinkite šokoladą ir sviestą ir supilkite į kiaušinius. Suberkite miltus, riešutus. Kruopščiai išmaišykite. Iškočiokite į 3 mm storio sluoksnį. Kepkite 175 °C temperatūroje 20 minučių. Atvėsinkite.

Žingsnis 2

Mousse pyragaičiai Žingsnis 2
Paruoškite putėsius. Išmirkykite želatiną šaltame vandenyje, užvirinkite aviečių tyrę puode. Į karštą tyrę suberkite želatiną. Supilkite mišinį ant baltojo šokolado. Atvėsinkite. Suplakite grietinėlę. Supilkite grietinėlę į grietinėlę ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Mousse pyragaičiai Žingsnis 3
Surinkite pyragėlius. Į silikoninę formą iki pusės supilkite putėsius. Įdėkite biskvitą ir jį paskandinkite. Įdėkite į sprogimo šaldytuvą 30 minučių. Išimkite tortą iš formos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos