Publikavimo data: 2024-04-28
Mozzarella duonoje
Sniego baltumo italų sūris iš Pasta Filata šeimos yra legendinis mocarelos sūris. Skaniausias mocarelos sūris yra giornata, jis parduodamas šviežias, ką tik išvirtas, yra tvirtos elastingos struktūros ir švelnaus pieniško skonio, tačiau mocarela ilgai neišsilaiko, daugiausiai kelias dienas išrūgų sūryme. Mozzarella garsėja tuo, kad kaitinama ji tampa stangri, todėl be jos neapsieina picos, lazanija ir calzone. Arba galite pasigaminti mocarelą su džiūvėsėliais.
Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlius. Viename dubenyje sumaišykite kiaušinius ir pieną. Kitame dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius ir džiovintus petražolių lapelius. Į trečią dubenį supilkite miltus.
Žingsnis 2
Paruoškite sūrį. Kiekvieną mocarelos lazdelę pirmiausia pamirkykite miltuose, paskui kiaušinių mišinyje, tada džiūvėsėliuose. Sudėkite visas lazdeles į lėkštę.
Žingsnis 3
Apkepkite mocarelos lazdeles. Kepkite mocarelos lazdeles įkaitintame augaliniame aliejuje po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos