Mozzarella duonoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Mozzarella duonoje

Sniego baltumo italų sūris iš Pasta Filata šeimos yra legendinis mocarelos sūris. Skaniausias mocarelos sūris yra giornata, jis parduodamas šviežias, ką tik išvirtas, yra tvirtos elastingos struktūros ir švelnaus pieniško skonio, tačiau mocarela ilgai neišsilaiko, daugiausiai kelias dienas išrūgų sūryme. Mozzarella garsėja tuo, kad kaitinama ji tampa stangri, todėl be jos neapsieina picos, lazanija ir calzone. Arba galite pasigaminti mocarelą su džiūvėsėliais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mozzarella duonoje Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlius. Viename dubenyje sumaišykite kiaušinius ir pieną. Kitame dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius ir džiovintus petražolių lapelius. Į trečią dubenį supilkite miltus.

Žingsnis 2

Mozzarella duonoje Žingsnis 2
Paruoškite sūrį. Kiekvieną mocarelos lazdelę pirmiausia pamirkykite miltuose, paskui kiaušinių mišinyje, tada džiūvėsėliuose. Sudėkite visas lazdeles į lėkštę.

Žingsnis 3

Mozzarella duonoje Žingsnis 3
Apkepkite mocarelos lazdeles. Kepkite mocarelos lazdeles įkaitintame augaliniame aliejuje po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos