Publikavimo data: 2024-02-04
Multicooker keptuvėje garuose troškintos ropės receptas
Rusijoje ropės buvo ruošiamos įvairiais būdais, išskyrus vieną - jos nebuvo troškinamos multivarke. Receptas labai paprastas. Gaunasi ne tik skanus, bet ir naudingas patiekalas. Ropėse gausu vitamino C, geležies, jodo, kalio, ląstelienos. Multivirtuvėje garuose virtos ropės išlaiko visas naudingąsias medžiagas. Norėdami išsirinkti gerą šakninę daržovę, atkreipkite dėmesį į jos odelę. Ji turi būti lygi ir tvirta - tada minkštimas bus sultingas.
Žingsnis 1
Patogiai išdėliokite visus ingredientus. Nuplaukite ropę ir nulupkite odelę. Nulupkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 2
Paruoškite ropę. Supjaustykite šakninę daržovę vidutinio dydžio griežinėliais. Sudėkite į multicookerio dubenį ir užpilkite vandeniu. Įjunkite virimo garuose režimą ir virkite 20 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite daržoves. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Smulkiai supjaustykite česnaką. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos, sudėkite svogūną ir česnaką į multicookerį ir pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 4
Sudėkite ropes iš multicookerio į serviravimo lėkštę ir apšlakstykite grietine.
Kategorijos