Publikavimo data: 2024-06-22
Musaka su raudonosiomis pupelėmis
Tradicinė musaka ruošiama su mėsa, tačiau ją galima pakeisti, pavyzdžiui, raudonosiomis pupelėmis ir špinatais. Toks patiekalas išverda greičiau ir įgauna naują skonį. Raudonosios pupelės yra gerai žinomas ankštinių šeimos augalas, kilęs iš Peru. Įdomu, kad kadaise ji buvo naudojama ne tik maistui, bet ir puošė savo krūmais namus Prancūzijoje. Raudonosios pupelės yra labai naudingos, jose yra daug baltymų, ląstelienos, vertingų mineralinių medžiagų ir apetitą slopinančių medžiagų.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus ir 7 minutes pakepinkite svogūną, tada sudėkite speckachki ir kepkite dar 3 minutes. Sudėkite pomidorus ir maišydami kepkite 3 minutes, tada į likusius ingredientus suberkite pupeles ir kepkite dar 2 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite musaką. Sumaišykite grietinę, kiaušinius ir sūrį, viską suplakite. Ištepkite formą aliejumi. Ant formos dugno sudėkite bulves, tada špinatus ir pupeles. Užpilkite grietinės ir kiaušinių mišiniu ir kepkite orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos