Musaka su raudonosiomis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Musaka su raudonosiomis pupelėmis

Tradicinė musaka ruošiama su mėsa, tačiau ją galima pakeisti, pavyzdžiui, raudonosiomis pupelėmis ir špinatais. Toks patiekalas išverda greičiau ir įgauna naują skonį. Raudonosios pupelės yra gerai žinomas ankštinių šeimos augalas, kilęs iš Peru. Įdomu, kad kadaise ji buvo naudojama ne tik maistui, bet ir puošė savo krūmais namus Prancūzijoje. Raudonosios pupelės yra labai naudingos, jose yra daug baltymų, ląstelienos, vertingų mineralinių medžiagų ir apetitą slopinančių medžiagų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Musaka su raudonosiomis pupelėmis Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus ir 7 minutes pakepinkite svogūną, tada sudėkite speckachki ir kepkite dar 3 minutes. Sudėkite pomidorus ir maišydami kepkite 3 minutes, tada į likusius ingredientus suberkite pupeles ir kepkite dar 2 minutes.

Žingsnis 2

Musaka su raudonosiomis pupelėmis Žingsnis 2
Paruoškite musaką. Sumaišykite grietinę, kiaušinius ir sūrį, viską suplakite. Ištepkite formą aliejumi. Ant formos dugno sudėkite bulves, tada špinatus ir pupeles. Užpilkite grietinės ir kiaušinių mišiniu ir kepkite orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos