Publikavimo data: 2025-08-18
Nalisniki su mėlynių uogiene
"Nalisniki" - tai blynų rūšis, kuri skiriasi tik savo plonumu. Nalisniki kepimo variantų nėra labai daug. Pasidalysiu su jumis idealiomis proporcijomis, todėl tikrai juos pagaminsite.
Žingsnis 1
Persijokite miltus per sietelį.
Žingsnis 2
Įdėkite kiaušinį ir cukrų, išmaišykite.
Žingsnis 3
Supilkite šiek tiek pieno ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Supilkite likusį pieną ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Įpilkite augalinio aliejaus. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Kiekvieną nalisniką aptepkite uogiene, apvyniokite šonus ir susukite į vamzdelį.
Kategorijos