Nalisniki su mėlynių uogiene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Nalisniki su mėlynių uogiene

"Nalisniki" - tai blynų rūšis, kuri skiriasi tik savo plonumu. Nalisniki kepimo variantų nėra labai daug. Pasidalysiu su jumis idealiomis proporcijomis, todėl tikrai juos pagaminsite.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Nalisniki su mėlynių uogiene Žingsnis 1
Persijokite miltus per sietelį.

Žingsnis 2

Nalisniki su mėlynių uogiene Žingsnis 2
Įdėkite kiaušinį ir cukrų, išmaišykite.

Žingsnis 3

Nalisniki su mėlynių uogiene Žingsnis 3
Supilkite šiek tiek pieno ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Supilkite likusį pieną ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Įpilkite augalinio aliejaus. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Nalisniki su mėlynių uogiene Žingsnis 4
Kiekvieną nalisniką aptepkite uogiene, apvyniokite šonus ir susukite į vamzdelį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, pietūs, vakarienė, Užgavėnės, saldūs blynai, blyneliai, blynai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su grybais, blynai su kiaušiniu, blynai su soda

Kategorijos