Naminė granola jogurtui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminė granola jogurtui

Jei neturite laiko kasdien ruošti sočių ir sveikų pusryčių, paruoškite granolos iš anksto ir laikykite ją sandariai uždarytame stiklainyje. Ryte tereikia mišinį užpilti jogurtu ir galite patiekti šį skanų patiekalą.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
365 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
52 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė granola jogurtui Žingsnis 1
Riešutus stambiai sukapokite, sumaišykite su avižomis ir džiovintais grikiais. Puode įkaitinkite sviestą, medų, citrinos sultis ir žievelę, vanilės ekstraktą ir maltą cinamoną. Išmaišykite ir supilkite į visus sausus ingredientus. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu, paskleiskite visą masę atskirai ir siųskite į įkaitintą orkaitę, įjungę viršutinį ir apatinį kaitinimo režimą 130 °C temperatūroje, 15 minučių. Kol granola kepa, susmulkinkite džiovintas spanguoles.

Žingsnis 3

Naminė granola jogurtui Žingsnis 3
Pasibaigus laikui, išimkite kepimo skardą iš orkaitės, gerai išmaišykite granolą ir grąžinkite ją atgal kepti. Kepkite dar 10 minučių, kol taps auksinės spalvos. Atvėsinkite granolą ant skardos, sumaišykite su smulkintomis spanguolėmis ir supilkite į bet kokį sandarų indą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos