Naminė okroška ant kvašo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Naminė okroška ant kvašo

Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
79 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Išvirkite bulves su lupenomis, atvėsinkite ir nulupkite. Smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Išvirkite kiaušinius. Nulupkite juos nuo lukštų ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Smulkiai supjaustykite svogūną ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Dešrą smulkiai supjaustykite jos nevirdami.

Žingsnis 4

Smulkiai supjaustykite šviežius agurkus

Žingsnis 5

Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves, kiaušinius, svogūnus, dešrą ir agurkus.

Žingsnis 6

Viską užpilkite šalta rūgpieniu, pagal skonį pasūdykite ir įdėkite šaukštą šviežios grietinės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos