Naminė okroška ant kvašo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Naminė okroška ant kvašo

Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
79 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Išvirkite bulves su lupenomis, atvėsinkite ir nulupkite. Smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Išvirkite kiaušinius. Nulupkite juos nuo lukštų ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Smulkiai supjaustykite svogūną ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Dešrą smulkiai supjaustykite jos nevirdami.

Žingsnis 4

Smulkiai supjaustykite šviežius agurkus

Žingsnis 5

Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves, kiaušinius, svogūnus, dešrą ir agurkus.

Žingsnis 6

Viską užpilkite šalta rūgpieniu, pagal skonį pasūdykite ir įdėkite šaukštą šviežios grietinės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, šaltos sriubos, okroška, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, receptų knyga, sriubos su dešra, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu, vakarienė su bulvėmis, okroška su dešra

Kategorijos