Publikavimo data: 2024-05-19
Naminė pica su dešra, alyvuogėmis ir parmezanu
Krosnyje kepama naminė mielinė pica gali suburti visą šeimą ir priversti dietos besilaikantį žmogų paragauti bent mažą gabalėlį. Orkaitėje kepama mielinė pica gali pripildyti butą tokio apetitą keliančio kvapo, kad negalėsite sulaukti, kol ji atvės!
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: ištirpinkite mieles šiltame piene, suberkite cukrų, miltus, kiaušinį, druską, aliejų ir užminkykite tešlą. Palikite ją šiltoje vietoje 60 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą: parmezaną sutarkuokite smulkia tarka, o mocarelą - stambia tarka. Dešrą supjaustykite kubeliais, o alyvuoges smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į 25-30 cm diską, dėkite ant kepimo skardos, patepkite pomidorų padažu, sudėkite dešrą, alyvuoges, paskleiskite tarkuotus sūrius ir kepkite 220 °C temperatūroje 15 minučių.
Žingsnis 4
Paruoštą picą supjaustykite porcijomis ir patiekite.
Kategorijos