Naminė pica su dešra, alyvuogėmis ir parmezanu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Naminė pica su dešra, alyvuogėmis ir parmezanu

Krosnyje kepama naminė mielinė pica gali suburti visą šeimą ir priversti dietos besilaikantį žmogų paragauti bent mažą gabalėlį. Orkaitėje kepama mielinė pica gali pripildyti butą tokio apetitą keliančio kvapo, kad negalėsite sulaukti, kol ji atvės!
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
258 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė pica su dešra, alyvuogėmis ir parmezanu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: ištirpinkite mieles šiltame piene, suberkite cukrų, miltus, kiaušinį, druską, aliejų ir užminkykite tešlą. Palikite ją šiltoje vietoje 60 minučių.

Žingsnis 2

Paruoškite įdarą: parmezaną sutarkuokite smulkia tarka, o mocarelą - stambia tarka. Dešrą supjaustykite kubeliais, o alyvuoges smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Naminė pica su dešra, alyvuogėmis ir parmezanu Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į 25-30 cm diską, dėkite ant kepimo skardos, patepkite pomidorų padažu, sudėkite dešrą, alyvuoges, paskleiskite tarkuotus sūrius ir kepkite 220 °C temperatūroje 15 minučių.

Žingsnis 4

Naminė pica su dešra, alyvuogėmis ir parmezanu Žingsnis 4
Paruoštą picą supjaustykite porcijomis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos