Naminė šavarma. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminė šavarma.

Su meile paruošta naminė šavarma niekada neprilygs pirktinei šavarmai. Ji patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Ingredientus galima keisti pagal savo pageidavimus. O receptas yra pats paprasčiausias. Labai skanus ir sotus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
11 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Naminė šavarma. Žingsnis 1
Kopūstus smulkiai supjaustykite, agurkus ir pomidorus supjaustykite nedideliais griežinėliais.

Žingsnis 2

Naminė šavarma. Žingsnis 2
Apkepkite smulkiai supjaustytą krūtinėlę.

Žingsnis 3

Pagal skonį sumaišykite kečupą ir majonezą ir šiuo padažu aptepkite pitos šoną.

Žingsnis 4

Naminė šavarma. Žingsnis 4
Likusius ingredientus tolygiai sudėkite ant padažo. Pagal skonį pagardinkite česnaku ir svogūnu.

Žingsnis 5

Naminė šavarma. Žingsnis 5
Jei norite, įpilkite daugiau padažo. Pirmiausia apvyniokite viršutinį ir apatinį pitos kraštus, stengdamiesi, kad padažas neišsipiltų. Tada vertikaliai apvyniokite pitą į tradicinę šavarmos formą.

Žingsnis 6

Kepkite šavarmą iš abiejų pusių maždaug po 2 minutes, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šavarma, padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, islandija, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos