Naminė šavarma. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminė šavarma.

Su meile paruošta naminė šavarma niekada neprilygs pirktinei šavarmai. Ji patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Ingredientus galima keisti pagal savo pageidavimus. O receptas yra pats paprasčiausias. Labai skanus ir sotus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
11 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė šavarma. Žingsnis 1
Kopūstus smulkiai supjaustykite, agurkus ir pomidorus supjaustykite nedideliais griežinėliais.

Žingsnis 2

Naminė šavarma. Žingsnis 2
Apkepkite smulkiai supjaustytą krūtinėlę.

Žingsnis 3

Pagal skonį sumaišykite kečupą ir majonezą ir šiuo padažu aptepkite pitos šoną.

Žingsnis 4

Naminė šavarma. Žingsnis 4
Likusius ingredientus tolygiai sudėkite ant padažo. Pagal skonį pagardinkite česnaku ir svogūnu.

Žingsnis 5

Naminė šavarma. Žingsnis 5
Jei norite, įpilkite daugiau padažo. Pirmiausia apvyniokite viršutinį ir apatinį pitos kraštus, stengdamiesi, kad padažas neišsipiltų. Tada vertikaliai apvyniokite pitą į tradicinę šavarmos formą.

Žingsnis 6

Kepkite šavarmą iš abiejų pusių maždaug po 2 minutes, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos