Publikavimo data: 2024-06-09
Naminė šavarma.
Su meile paruošta naminė šavarma niekada neprilygs pirktinei šavarmai. Ji patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Ingredientus galima keisti pagal savo pageidavimus. O receptas yra pats paprasčiausias. Labai skanus ir sotus.
Žingsnis 1
Kopūstus smulkiai supjaustykite, agurkus ir pomidorus supjaustykite nedideliais griežinėliais.
Žingsnis 2
Apkepkite smulkiai supjaustytą krūtinėlę.
Žingsnis 3
Pagal skonį sumaišykite kečupą ir majonezą ir šiuo padažu aptepkite pitos šoną.
Žingsnis 4
Likusius ingredientus tolygiai sudėkite ant padažo. Pagal skonį pagardinkite česnaku ir svogūnu.
Žingsnis 5
Jei norite, įpilkite daugiau padažo. Pirmiausia apvyniokite viršutinį ir apatinį pitos kraštus, stengdamiesi, kad padažas neišsipiltų. Tada vertikaliai apvyniokite pitą į tradicinę šavarmos formą.
Žingsnis 6
Kepkite šavarmą iš abiejų pusių maždaug po 2 minutes, kol paruduos.
Kategorijos