Naminė šavarma multicooker keptuvėje su vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Naminė šavarma multicooker keptuvėje su vištienos filė

Vištienos filė šavarma yra neįtikėtinai skanus ir, svarbiausia, sveikas ir maistingas patiekalas. Vištienos filė yra rekordininkė pagal lengvai virškinamų gyvūninių baltymų, kurie reikalingi ne tik raumenims, bet ir viso organizmo ląstelėms statyti, kiekį. Šavarma labai sveika, nes mėsoje yra daug baltymų, daržovėse - ląstelienos ir vitaminų, o padažuose ir pitos duonoje - greitųjų angliavandenių, kurie akimirksniu numalšina alkį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Naminė šavarma multicooker keptuvėje su vištienos filė Žingsnis 1
Paruoškite nepridegančią keptuvę ir kepkite mėsą be aliejaus, kol ji taps auksinė. Grybus taip pat kepkite be aliejaus 7 minutes.

Žingsnis 2

Naminė šavarma multicooker keptuvėje su vištienos filė Žingsnis 2
Ant viduryje esančios pitos pakaitomis dėkite mėsos, korėjietiškų morkų, agurkų, kopūstų, grybų, pomidorų ir sūrio. Ant viršaus užpilkite majonezo, susukite pitą. Kepkite po 5 min. iš kiekvienos pusės kepimo režimu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šavarma, padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, islandija, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos