Publikavimo data: 2024-10-14
Naminė šavarma multicooker keptuvėje su vištienos filė
Vištienos filė šavarma yra neįtikėtinai skanus ir, svarbiausia, sveikas ir maistingas patiekalas. Vištienos filė yra rekordininkė pagal lengvai virškinamų gyvūninių baltymų, kurie reikalingi ne tik raumenims, bet ir viso organizmo ląstelėms statyti, kiekį. Šavarma labai sveika, nes mėsoje yra daug baltymų, daržovėse - ląstelienos ir vitaminų, o padažuose ir pitos duonoje - greitųjų angliavandenių, kurie akimirksniu numalšina alkį.
Žingsnis 1
Paruoškite nepridegančią keptuvę ir kepkite mėsą be aliejaus, kol ji taps auksinė. Grybus taip pat kepkite be aliejaus 7 minutes.
Žingsnis 2
Ant viduryje esančios pitos pakaitomis dėkite mėsos, korėjietiškų morkų, agurkų, kopūstų, grybų, pomidorų ir sūrio. Ant viršaus užpilkite majonezo, susukite pitą. Kepkite po 5 min. iš kiekvienos pusės kepimo režimu.
Kategorijos