Publikavimo data: 2025-08-17
Naminė šavarma su kiauliena, sūriu, daržovėmis ir grietine
Šavarma paruošiama labai greitai ir būna beprotiškai skani!
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apkepkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 2
Sumaišykite grietinę, majonezą ir krapus. Dėkite į šaldytuvą likusiam gaminimo laikui.
Žingsnis 3
Salotas, pomidorus ir agurkus supjaustykite mažais griežinėliais. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 4
Ant plokštainio paskleiskite mėsą ir daržoves, tolygiai aptepdami padažu. Kraštuose palikite vietos, kad kepant niekas neišbyrėtų. Į ingredientus įpilkite padažo, kad šavarma būtų sultingesnė.
Žingsnis 5
Šavarmai suvynioti galite naudoti dantų krapštukus.
Žingsnis 6
Toje pačioje keptuvėje, kurioje kepėte mėsą, kepkite šavarmą iš vienos pusės 2-3 minutes - tiek užteks, kad apskrustų.
Kategorijos