Naminė šavarma su padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Naminė šavarma su padažu

Klasikinį šavarmos receptą sudaro kepti paukštienos ar mėsos gabaliukai su šviežiomis ar marinuotomis daržovėmis, įvynioti į pitą ar pitos duoną. Šiandien šavarma laikoma vienu populiariausių gatvės maisto patiekalų ir gali būti vartojama kaip bet koks valgis - užkandis, pietūs, vakarienė. Paruoškite šį patiekalą pagal mūsų receptą namuose!
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė šavarma su padažu Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus.

Žingsnis 2

Naminė šavarma su padažu Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę perkelkite vištienos filė gabalėlį.

Žingsnis 3

Naminė šavarma su padažu Žingsnis 3
Kepkite vištienos filė 15-20 minučių, kol iškeps.

Žingsnis 4

Naminė šavarma su padažu Žingsnis 4
Sumaišykite majonezą ir kečupą, pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų.

Žingsnis 5

Naminė šavarma su padažu Žingsnis 5
Pekino kopūstus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 6

Naminė šavarma su padažu Žingsnis 6
Supjaustykite agurką griežinėliais.

Žingsnis 7

Naminė šavarma su padažu Žingsnis 7
Pomidorą supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 8

Naminė šavarma su padažu Žingsnis 8
Vištienos filė supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 9

Naminė šavarma su padažu Žingsnis 9
Aptepkite pitą kečupo ir majonezo mišiniu.

Žingsnis 10

Naminė šavarma su padažu Žingsnis 10
Ant riebalais pateptos pitos sudėkite pjaustytas daržoves ir vištieną.

Žingsnis 11

Naminė šavarma su padažu Žingsnis 11
Švelniai susukite šavarmą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos