Publikavimo data: 2024-04-09
Naminė šavarma su padažu
Klasikinį šavarmos receptą sudaro kepti paukštienos ar mėsos gabaliukai su šviežiomis ar marinuotomis daržovėmis, įvynioti į pitą ar pitos duoną. Šiandien šavarma laikoma vienu populiariausių gatvės maisto patiekalų ir gali būti vartojama kaip bet koks valgis - užkandis, pietūs, vakarienė. Paruoškite šį patiekalą pagal mūsų receptą namuose!
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę perkelkite vištienos filė gabalėlį.
Žingsnis 3
Kepkite vištienos filė 15-20 minučių, kol iškeps.
Žingsnis 4
Sumaišykite majonezą ir kečupą, pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 5
Pekino kopūstus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 6
Supjaustykite agurką griežinėliais.
Žingsnis 7
Pomidorą supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 8
Vištienos filė supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 9
Aptepkite pitą kečupo ir majonezo mišiniu.
Žingsnis 10
Ant riebalais pateptos pitos sudėkite pjaustytas daržoves ir vištieną.
Žingsnis 11
Švelniai susukite šavarmą.
Kategorijos