Naminė šavarma su rūkyta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Naminė šavarma su rūkyta dešra

Paprasčiausias ir neįtikėtinai greitas skanios šavarmos receptas su rūkyta dešra. Šavarma yra labai skanus ir sotus patiekalas. O namuose paruošta šavarma yra daug kartų sveikesnė. Visi naudojami ingredientai puikiai dera tarpusavyje. Šavarma yra puikus sotaus užkandžio variantas visai šeimai.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė šavarma su rūkyta dešra Žingsnis 1
Rūkytą dešrą supjaustykite mažais kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir apie 10 minučių kepkite supjaustytą dešrą, kol ji taps auksinė. Pagal skonį įberkite aromatinių prieskonių.

Žingsnis 2

Naminė šavarma su rūkyta dešra Žingsnis 2
Nuplautus pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais, o agurkus - plonais griežinėliais. Smulkiai supjaustykite Pekino kopūstų lapus. Smulkiai supjaustykite prieskonines žoleles. Juodąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Naminė šavarma su rūkyta dešra Žingsnis 3
Ant pitos lakšto kaip pirmą sluoksnį sudėkite keptos dešros kubelius. Tada sudėkite pjaustytus pomidorus ir agurkus. Tada sudėkite smulkintus kopūstus ir smulkiai supjaustytas žoleles. Tada sudėkite korėjietiškas morkas, tarkuotą kietąjį sūrį. Ant viršaus užtepkite majonezo ir kečupo.

Žingsnis 4

Naminė šavarma su rūkyta dešra Žingsnis 4
Švelniai užlenkite pitos kraštus su įdaru ir susukite į ritinį, šiek tiek paspausdami, kad šavarma būtų tvirtesnė. Paruoštą šavarmą iš abiejų pusių apkepkite įkaitintoje ketaus keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos