Publikavimo data: 2025-08-18
Naminė šavarma su rūkyta vištiena ir dešra
Šavarma būna skani ir sultinga. Iškepa per 15 minučių.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sumaišykite sojų padažą, pomidorų padažą, majonezą ir prieskonius.
Žingsnis 2
Perpjaukite pitą į 2 dalis. Apšlakstykite padažu ir išdėliokite salotų lapus.
Žingsnis 3
Ant lapų išdėliokite griežinėliais supjaustytą dešrą ir vištieną.
Žingsnis 4
Sudėkite griežinėliais pjaustytą agurką ir tarkuotas morkas.
Žingsnis 5
Sudėkite supjaustytus pomidorus.
Žingsnis 6
Apšlakstykite padažu ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 7
Suvyniokite į stačiakampius ir kepkite sausoje keptuvėje po 1 minutę ant silpnos ugnies.
Kategorijos