Naminė šavarma su rūkyta vištiena ir dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Naminė šavarma su rūkyta vištiena ir dešra

Šavarma būna skani ir sultinga. Iškepa per 15 minučių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.56/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Naminė šavarma su rūkyta vištiena ir dešra Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sumaišykite sojų padažą, pomidorų padažą, majonezą ir prieskonius.

Žingsnis 2

Naminė šavarma su rūkyta vištiena ir dešra Žingsnis 2
Perpjaukite pitą į 2 dalis. Apšlakstykite padažu ir išdėliokite salotų lapus.

Žingsnis 3

Naminė šavarma su rūkyta vištiena ir dešra Žingsnis 3
Ant lapų išdėliokite griežinėliais supjaustytą dešrą ir vištieną.

Žingsnis 4

Naminė šavarma su rūkyta vištiena ir dešra Žingsnis 4
Sudėkite griežinėliais pjaustytą agurką ir tarkuotas morkas.

Žingsnis 5

Naminė šavarma su rūkyta vištiena ir dešra Žingsnis 5
Sudėkite supjaustytus pomidorus.

Žingsnis 6

Naminė šavarma su rūkyta vištiena ir dešra Žingsnis 6
Apšlakstykite padažu ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 7

Naminė šavarma su rūkyta vištiena ir dešra Žingsnis 7
Suvyniokite į stačiakampius ir kepkite sausoje keptuvėje po 1 minutę ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šavarma, padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, islandija, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos