Publikavimo data: 2025-08-18
Naminė šavarma su vištiena, daržovėmis ir pomidorų padažu
Išbandžiusi daugybę pagal skirtingus receptus pagamintų šavarmos patiekalų, radau patį tobuliausią. Lengva pagaminti ir skanu valgyti!
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir kepkite keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 2
Supjaustykite plonais griežinėliais arba išskirstykite į pluoštus.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite agurką.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite pomidorą.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite aisbergo salotas.
Žingsnis 6
Sumaišykite smulkintus produktus ir sudėkite korėjietiškas morkas. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę ir pomidorų padažą.
Žingsnis 8
Padažą supilkite į įdarą ir išmaišykite.
Žingsnis 9
Įdarą dėkite ant pitos duonos. Suvyniokite pitos duoną į šavarmą.
Žingsnis 10
Kepkite šašarmą iš abiejų pusių po 5 minutes.
Kategorijos