Publikavimo data: 2025-08-18
Naminė šavarma su vištiena ir Pekino kopūstais
Naminė šavarma yra dievo dovana visoms namų šeimininkėms.
Žingsnis 1
Supjaustykite vištieną kubeliais
Žingsnis 2
Dėkite į įkaitintą keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių, kol iškeps.
Žingsnis 3
Supjaustykite pomidorus, agurkus ir kopūstus griežinėliais.
Žingsnis 4
Ištepkite pitą, į kraštus sudėkite daržoves ir vištieną, pridėkite korėjietiškų morkų ir tarkuoto sūrio.
Žingsnis 5
Ant viršaus užpilkite padažą iš grietinės, majonezo, paprikos ir trinto česnako.
Žingsnis 6
Apvyniokite šavarmą ir kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol paruduos.
Kategorijos