Publikavimo data: 2025-08-18
Naminė šavarma su vištiena pitos duonoje
Skanus, sotus ir greitas.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apkepkite augaliniame aliejuje, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 2
Pomidorus, pekino kupstą ir sūrį supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą: sumaišykite grietinę, majonezą ir kečupą. Įdėkite smulkiai supjaustytų krapų.
Žingsnis 4
Padalykite lavašą į tris dalis, aptepkite padažu.
Žingsnis 5
Į vidurį sudėkite Pekino kopūstus.
Žingsnis 6
Tada pomidorai.
Žingsnis 7
Ant viršaus uždėkite korėjietiškų morkų.
Žingsnis 8
Tada gabalėliais supjaustykite sūrį.
Žingsnis 9
Įdėkite vištieną, apipilkite padažu.
Žingsnis 10
Susukite voką.
Žingsnis 11
Kepkite iš abiejų pusių.
Kategorijos