Naminė šavarma užkandžiams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Naminė šavarma užkandžiams

Tai labai skanaus ir sveiko užkandžio receptas. Naminė šavarma yra daug skanesnė ir saugesnė nei parduotuvėje pirkta šavarma. Ji labai greitai iškepa. Pagalvokite, kokį įdarą gaminsite kitą kartą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos krūtinėlę, supjaustytą nedideliais gabalėliais, iš anksto iškepkite ant grilio keptuvės.

Žingsnis 2

Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 3

Supjaustykite visus kitus ingredientus (pekino kopūstus, agurkus, pomidorus).

Žingsnis 4

Sumaišykite grietinę su kečupu arba pomidorų pasta, įspauskite česnaką ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Aptepkite pitą gauta mase, pabarstykite sūriu.

Žingsnis 6

Naminė šavarma užkandžiams Žingsnis 6
Ant pitos pakaitomis išdėliokite kopūstus, vištieną, agurkus, pomidorus ir agurkus. Suvyniokite pitą ir kepkite ant grotelių iš abiejų pusių po 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos