Publikavimo data: 2024-06-24
Naminė šavarma užkandžiams
Tai labai skanaus ir sveiko užkandžio receptas. Naminė šavarma yra daug skanesnė ir saugesnė nei parduotuvėje pirkta šavarma. Ji labai greitai iškepa. Pagalvokite, kokį įdarą gaminsite kitą kartą.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę, supjaustytą nedideliais gabalėliais, iš anksto iškepkite ant grilio keptuvės.
Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 3
Supjaustykite visus kitus ingredientus (pekino kopūstus, agurkus, pomidorus).
Žingsnis 4
Sumaišykite grietinę su kečupu arba pomidorų pasta, įspauskite česnaką ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Aptepkite pitą gauta mase, pabarstykite sūriu.
Žingsnis 6
Ant pitos pakaitomis išdėliokite kopūstus, vištieną, agurkus, pomidorus ir agurkus. Suvyniokite pitą ir kepkite ant grotelių iš abiejų pusių po 3 minutes.
Kategorijos