Naminė sultinga šavarma su kario prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Naminė sultinga šavarma su kario prieskoniais

Šavarma yra vienas populiariausių gatvės maisto patiekalų. Jis iškepa gana greitai, jei turite pasiruošę daržovių ir mėsos. Naminė šavarma gaunasi dar skanesnė, jei pasirūpinsite mėgstamomis daržovėmis ir minkšta mėsa. Šiam patiekalui būdinga produktų įvairovė, todėl jis yra labai sotus ir sotus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė sultinga šavarma su kario prieskoniais Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, maždaug ½ aliejaus. Kepkite filė iš abiejų pusių, kol iškeps. Geriausia naudoti grilio keptuvę, bet tinka bet kokia keptuvė. Iškepusią mėsą sudėkite viena eile ant lėkštės ir leiskite atvėsti.

Žingsnis 2

Naminė sultinga šavarma su kario prieskoniais Žingsnis 2
Ant stalo išklokite lavašą, užtepkite ploną majonezo ir kečupo sluoksnį, išdėliokite kopūstus, agurkus, pomidorus, svogūnus, mėsą, morkas ir tarkuotą sūrį. Vėliau vėl patepkite majonezu ir kečupu.

Žingsnis 3

Naminė sultinga šavarma su kario prieskoniais Žingsnis 3
Neįdarytą pitos dalį patepkite majonezu ir kečupu, tada tvarkingai ir sandariai suvyniokite šavarmą. Apkepkite ją iš abiejų pusių ant sausos keptuvės, geriausia - ant grilio keptuvės. Patiekite iš karto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos