Publikavimo data: 2024-10-14
Naminė sultinga šavarma su kario prieskoniais
Šavarma yra vienas populiariausių gatvės maisto patiekalų. Jis iškepa gana greitai, jei turite pasiruošę daržovių ir mėsos. Naminė šavarma gaunasi dar skanesnė, jei pasirūpinsite mėgstamomis daržovėmis ir minkšta mėsa. Šiam patiekalui būdinga produktų įvairovė, todėl jis yra labai sotus ir sotus.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, maždaug ½ aliejaus. Kepkite filė iš abiejų pusių, kol iškeps. Geriausia naudoti grilio keptuvę, bet tinka bet kokia keptuvė. Iškepusią mėsą sudėkite viena eile ant lėkštės ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 2
Ant stalo išklokite lavašą, užtepkite ploną majonezo ir kečupo sluoksnį, išdėliokite kopūstus, agurkus, pomidorus, svogūnus, mėsą, morkas ir tarkuotą sūrį. Vėliau vėl patepkite majonezu ir kečupu.
Žingsnis 3
Neįdarytą pitos dalį patepkite majonezu ir kečupu, tada tvarkingai ir sandariai suvyniokite šavarmą. Apkepkite ją iš abiejų pusių ant sausos keptuvės, geriausia - ant grilio keptuvės. Patiekite iš karto.
Kategorijos