Publikavimo data: 2024-06-15
Naminė vištienos šavarma
Šavarma yra daugelio mėgstamas patiekalas, kurį galima užkąsti bet kur. Maistingas maistas, įvyniotas į pitos duoną, yra tikrai patogus ir skanus. Šavarma atsirado daugiau nei prieš tūkstantį metų Damaske, kai žmonės nusprendė kepti mėsą, maišydami ją su žolelėmis ir padažu. Dabar šis patiekalas padeda visiems, kuriems reikia greito, sotaus ir skanaus užkandžio.
Žingsnis 1
Norėdami paruošti padažą, atskirame dubenyje sumaišykite grietinę, kečupą ir sojų padažą, tada česnaką susmulkinkite česnakų spaustuku ir viską sumaišykite. Česnaką dėkite palaipsniui, kad padažas netaptų per daug aitrus.
Žingsnis 2
Išskleiskite pitą ir viduryje sluoksniais sudėkite įdarą. Mėsą ir bulves užpilkite padažu. Ant viršaus dėkite korėjietiškų morkų, sūrio, užpilkite padažo ir suvyniokite pitą. Dėkite ant keptuvės ir apkepkite iš abiejų pusių.
Kategorijos