Naminė vištienos šavarma pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminė vištienos šavarma

Šavarma yra daugelio mėgstamas patiekalas, kurį galima užkąsti bet kur. Maistingas maistas, įvyniotas į pitos duoną, yra tikrai patogus ir skanus. Šavarma atsirado daugiau nei prieš tūkstantį metų Damaske, kai žmonės nusprendė kepti mėsą, maišydami ją su žolelėmis ir padažu. Dabar šis patiekalas padeda visiems, kuriems reikia greito, sotaus ir skanaus užkandžio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė vištienos šavarma Žingsnis 1
Norėdami paruošti padažą, atskirame dubenyje sumaišykite grietinę, kečupą ir sojų padažą, tada česnaką susmulkinkite česnakų spaustuku ir viską sumaišykite. Česnaką dėkite palaipsniui, kad padažas netaptų per daug aitrus.

Žingsnis 2

Naminė vištienos šavarma Žingsnis 2
Išskleiskite pitą ir viduryje sluoksniais sudėkite įdarą. Mėsą ir bulves užpilkite padažu. Ant viršaus dėkite korėjietiškų morkų, sūrio, užpilkite padažo ir suvyniokite pitą. Dėkite ant keptuvės ir apkepkite iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos