Naminė vištienos šavarma su sūrio padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Naminė vištienos šavarma su sūrio padažu

Vištienos filė šavarma su sūrio padažu - neįtikėtinai skanus ir labai sotus patiekalas. Pati šavarma netgi sveika: mėsoje yra daug baltymų, daržovėse - ląstelienos ir vitaminų, o padažuose ir pitos duonoje - greitai gaunamų angliavandenių, kurie akimirksniu numalšina alkį. Vištienos filė yra rekordininkė pagal lengvai virškinamus gyvūninius baltymus, kurie reikalingi ne tik raumenims, bet ir viso organizmo ląstelėms statyti.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Naminė vištienos šavarma su sūrio padažu Žingsnis 1
Paruoškite nepridegančią keptuvę ir kepkite filė, kol taps auksinės spalvos. Atidarykite pitą ir į vidurį dėkite mėsos, agurkų, kopūstų ir korėjietiškų morkų.

Žingsnis 2

Naminė vištienos šavarma su sūrio padažu Žingsnis 2
Sudėkite sūrį ir užpilkite sūrio padažu bei kečupu. Apvyniokite pitą kaip šavarmą ir kepkite be aliejaus po 3 min. iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šavarma, padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, islandija, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos