Publikavimo data: 2024-10-14
Naminė vištienos šavarma su sūrio padažu
Vištienos filė šavarma su sūrio padažu - neįtikėtinai skanus ir labai sotus patiekalas. Pati šavarma netgi sveika: mėsoje yra daug baltymų, daržovėse - ląstelienos ir vitaminų, o padažuose ir pitos duonoje - greitai gaunamų angliavandenių, kurie akimirksniu numalšina alkį. Vištienos filė yra rekordininkė pagal lengvai virškinamus gyvūninius baltymus, kurie reikalingi ne tik raumenims, bet ir viso organizmo ląstelėms statyti.
Žingsnis 1
Paruoškite nepridegančią keptuvę ir kepkite filė, kol taps auksinės spalvos. Atidarykite pitą ir į vidurį dėkite mėsos, agurkų, kopūstų ir korėjietiškų morkų.
Žingsnis 2
Sudėkite sūrį ir užpilkite sūrio padažu bei kečupu. Apvyniokite pitą kaip šavarmą ir kepkite be aliejaus po 3 min. iš kiekvienos pusės.
Kategorijos