Publikavimo data: 2024-10-13
Naminės daržovių mišrainės
Šio populiaraus patiekalo paslaptis - puikus prinokusių sezoninių daržovių skonio, aromato ir skirtingų tekstūrų derinys. Tai abiem pusėms naudingas derinys, tradicinis visose pasaulio virtuvėse. Patiekalas yra lengvas ir sveikas, todėl jį galite ruošti ir šventiniam stalui, ir šeimos vakarienei. Marinavimas išsaugos visas sezoninių daržovių skonines ir maistines savybes.
Žingsnis 1
Paruoštus žiedinius kopūstus išskirstykite žiedynais. Morkas sutarkuokite vidutinio dydžio korėjietiška tarka. Visas šparagines pupeles 5 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje. Nusausinkite ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Atvėsusias pupeles supjaustykite į 2 arba 3 dalis, priklausomai nuo ankšties dydžio. Nulupkite paprikas ir supjaustykite jas stambiais šiaudeliais. Paruoštą česnaką išspauskite per presą.
Žingsnis 3
Paruoškite korėjietiškų daržovių marinatą. Į dubenį supilkite 2 puodelius pupelių sultinio, supilkite augalinį aliejų, česnaką, cukrų, druską, actą ir prieskonius.
Žingsnis 4
Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus. Paruoštas daržoves užpilkite marinatu ir gerai išmaišykite. Pripildykite stiklainius daržovėmis, užpilkite marinatu ir uždenkite kaproniniu dangteliu. Dėkite stiklainius į šaldytuvą 12 valandų.
Kategorijos